Tällainen ilmoitus löytyy nyt KIP:n kansainväliseltä kotisivulta:

Finland, Järvenpää
Hosted by: Tytti Vastamäki
Location: Kävelykadulla," Sinisten lintujen luona"
Time: 12-14
Date: June 14, 2008

How to get there:
Tervetuloa osallistumaan Julkineulontapäivän tapahtumaan Järvenpään kävelykadulle! Tapahtumaan ovat tervetulleita KAIKKI- aloittelevat, konkarit tai muuten vaan neulomisesta kiinnostuneet!(Eikä kannata hämmentyä jos paikalla on runsaasti lapsia kun saavut- julkineulomispäivä on heti teatterin järjestämän lastentapahtuman jälkeen :D)Myös virkkaajat saavat tulla!

Please bring:
Ota mukaan omat puikot ja langat, mahdollinen keskeneräinen neulotyösi ym. mitä tarvitset neulontaan. Paikalla on matalat penkit, mutta voit tuoda mukanasi myös oman istuimen tai viltin. Omat eväät voi ottaa mukaan, mutta lähistöllä on myös kauppoja ja kahviloita joista voi ostaa haukattavaa.

The backup plan is:
Sateen sattuessa neulomme sisätiloissa, paikka tarkentuu lähiaikoina-seuraa ilmoittelua esim. täällä:http://www.julkkari.vuodatus.net/

This KIP is not knitting exclusive
There are free bathrooms available nearby

Ilmoituksesta oli jostain syystä jäänyt puuttumaan tapahtuman tarkempi sijainti joten lisäsin sen tähän bloggaukseen-eli paikkana on siis nuo Sinisten lintujen patsaat. Tuossa lopussa on tuota englanninkielistä tekstiä ja siinä mainitaan että KIP ei ole ainoastaan neulojille (virkkuukoukunkin kanssa voit tulla) ja ilmaisia WC:itä löytyy lähistöltä. Lisäyksenä tähän vielä että myös vauvan "huolto"pisteitä löytyy läheltä joten vauvankin kanssa voi tulla mukaan!